بیرانوند گفت: طبیعا وقتی گندم کیفی تر در اختیار واحدهای آسیابانی قرار گیرد آردی باکیفیت مناسب تر به نانوایان تحویل داده خواهد شد، متاسفانه برخی مواقع به دلیل نوسان کیفی گندم های ورودی به استان لرستان کیفیت آرد تحت تاثیر قرار می گیرد.
رئیس اتحادیه نانوایان لرستان در گفت وگو با غلات نیوز تصریح کرد: یکی از بزرگترین مشکلات نانوایان ما درواقع نوسان کیفی آرد است که دلیل اصلی این مسئله به کیفیت گندم ها برمی گردد و البته این موضوع کیفیت نان را هم تحت تاثیر قرار می دهد.
بیرانوند با تاکید بر بروز رسانی تجهیزات و دستگاه های پخت نان اظهار کرد: تجهیزات پخت یکی از عوامل تاثیرگذار بر کیفیت نان تولیدی است که باید نسبت به بروز رسانی ماشین آلات و دستگاه های نانوایی اقدام شود.
|
WWW.ARD.IR |