به گزارش غلاتنیوز از ایسناحسین موسوی اظهار کرد: این جشنواره ملی ذیل سلسله برنامه‌های جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان به مدت سه روز از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهر سمنان برگزار می‌شود. وی ادامه داد: این جشنواره در راستای ترویج غذای سالم و ایرانی، ترویج محصولات و غذاهای بومی سمنان، فراهم کردن بسترهای لازم برای ایجاد کسب و کارهای محلی در حوزه غذاهای سنتی و فراموش‌شده برگزار خواهد شد. رئیس مرکز بین‌المللی پایتخت جاده ابریشم سمنان بیان کرد: نخستین جشنواره نان و غذای اقوام و ملل در سه بخش غذاهای سنتی و بومی محلی، انواع شیرینی، دسر و نوشیدنی و انواع نان برگزار می‌شود. اجرای موسیقی سنتی، برگزاری نمایشگاه، موزه‌گردی، ورک‌شاپ هنری، معرفی و دیدن جاذبه‌های تاریخی و طبیعی سمنان، برپایی نمایشگاه صنایع دستی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این جشنواره است. او از سمنان به‌عنوان شهری تاریخی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متنوع نام برد و گفت: معرفی و شناساندن ظرفیت‌های این شهر می‌تواند به اقتصاد شهر و بخصوص توسعه صنعت گردشگری در شهر و استان کمک کند. وی از عضویت سمنان به‌عنوان نماینده ایران در اتحادیه جهانی شهرهای جاده ابریشم به‌عنوان یک فرصت برای معرفی داشته‌های فرهنگی، گردشگری و تمدنی این شهر تاریخی یاد و اظهار کرد: معرفی این داشته‌ها و پتانسیل‌ها می‌تواند بیش از پیش به رشد و توسعه شهری سمنان کمک کند.
WWW.ARD.IR