به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازمان استاندارد اعلام کرد: در همین راستا با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه، بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد. بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره 103، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوری‌ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود. لازم به ذکر است، آبان امسال تجدید نظر "آرد گندم - ویژگی‌ها و روش‌های آزمون" و نیز "نان مسطح - ویژگی‌ها و روش‌های آزمون" در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون‌های مربوط (هر هفته دو کمیسیون) و در نهایت در دی ماه 1402 به چاپ و بهره برداری رسید. گفتنی است؛ در دوره تحولی سازمان در سال 1401 استانداردهای آیین کار نان‌های سنتی لواش، تافتون، بربری و سنگک به شماره‌های 5809، 2508، 5810 و 6943 با رویکرد استفاده از آرد کامل و افزایش میزان سبوس نان تجدید نظر و چاپ شدند
WWW.ARD.IR