ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره نودو شش
1- آغاز سخن.آردونان و شبکه های اجتماعی | |
2-گزارش یک نشست تخصصی در حوزه آرد و نان | |
3- نگهداری گندم در سیلوها و انبار | |
4- مرغوبیت گندم برای تهیه محصولات آردی | |
5- نان سالم با نمک پتاسیمی و طعم لذیذ نان | |
6- رئولوژی فرآورده های خمیری | |
7- نان به دانشگاه می رود | |
8- مساحت لازم برای احداث یک نانکده | |
9- قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی سال 94 | |
10- نان جو | |
11- کاربرد چربی ها و جایگزین های آن در فرآورده های نانوایی و قنادی | |
12- ماکارونی | |
13- نانوا و آزادی | |
14- نان تیره سبوس دار یا سفید سرطان زا |