ماهنامه آرد و غذا :فهرست مطالب شماره نودو پنج
1- آغاز سخن. از کجا آغاز کنیم | |
2- آغاز شمارش معکوس راه اندازی پالایشگاه غلات زر | |
3- عوامل موثر در کیک زدگی | |
4- مبارزه با آفات انباری در کارخانجات آرد | |
5- مشکلات تبدیل گندم های تازه و بدون خواب به آرد جهت تولید نان | |
6- تاثیر درجه استحصال آرد بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان | |
7- باورهای غلط درباره انواع نان | |
8- مضرات استفاده از جوش شیرین در تهیه نان | |
9- تاثر چای در پیشگیری و درمان بیماریهای مختلف به ویژه سرطان | |
10- سلامتی کارگران و ویژگی های محیط کار | |
11- احیا نان کامل و سبوس دار در تبریز | |
12- آسیابانی گندم دوروم | |
13-اخبار |