مدیرعامل کارخانه آرد الزهرا در گفت‌وگو با غلات نیوز در خصوص اظهارات نانوایان مبنی بر پایین بودن کیفیت آرد این کارخانه خاطرنشان کرد: گزارش هایی که در طی مصاحبه با نانوایان شهر بوشهر در رابطه با کیفیت آرد دریافت شد تاحدودی درست است. وی افزود: یکی از موارد گزارش دریافت شده، کیفیت پایین آرد در بازه زمانی مشخص است که از دلایل این امر باید گفت؛ سال گذشته در یک مقطع گندمی با کیفیت نامناسب تحویل بوشهر شد که متاسفانه کاهش کیفیت آرد ونان را به دنبال داشت. یوسفی در ادامه تاکید کرد: در پاسخ به مسئله مطرح شده از سوی نانوایان در رابطه با میزان بالای سبوس موجود در آرد، باید گفت؛ کارخانه آرد الزهرا به صورت هفتگی توسط کارشناسان و بازرسین بهداشت مورد بررسی و آنالیز قرار می گیرد و لذا مورد تایید بهداشت و استاندارد بوده و میزان سبوس در آرد مطابق استاندارد است.
WWW.ARD.IR